Denne opskrift fik jeg en gang af min hjemmekundskabslærer i folkeskolen. Den er siden blevet lavet en del om, men ideen er stadig den samme.
Det hedder en squashtærte, men det nemme ved opskriften er, at der ikke bruges tærtedej. Tærten kan bruges til aftensmad eller frokost, men er også god til en buffet. Den kan også sagtens spises kold.
Ingredienser (4 pers.):
1 finthakket mellem løg
1 pk. bacon
100 g feta
250 g squash
70-100 g emmentaler
1/2 tsk bagepulver
3 æg
Salt og peber
Oregano/timian
1/2 dl olie
Fremgangsmåde:
Skær bacon i tern og rist på panden. Når baconen er næsten færdig tilsættes løget og steges blødt. (Noget af fedtet fra baconen kan fjernes inden løget puttes på panden)
Squashen med skræl og emmentaleren rives. Alle ingredienserne blandes i en skål og hældes i et smurt ovnfast fad.
Tærten bages ved 180 grader i 30-35 min.
Server med ris eller brød og en grøn salat. God appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar