Jeg er helt vild med chokolade og jeg er faldet fuldstædig for ideen om at lave brownies i portioner. Derfor er denne opskrift perfekt fordi den laves i muffinforme. De er rigtig gode til en dessertanretning med frisk frugt og is til, men kan også spises som de er.
Ingredienser (12 Brownies muffins):
200 g chokolade
60 g smør
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
2 æg
135 g sukker
1 vanillestang
60 g mørk chokolade
60 g valnødder
Fremgangsmåde:
Smelt chokolade og smør sammen og lad det køle lidt af. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. I en anden skål piskes æg, vanillekorn og sukker til en luftig æggesnaps. Vend chokolademassen og melet i æggesnapsen. Tilsæt nødder og grofthakket chokolade.
Put dejen i forme og bag i ca. 15 min ved 180 grader. God appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar